Social Media

Social Media

Met Social Media kun je jouw bedrijf, dienst of product bij een grote gerichte groep onder de aandacht brengen. Veel ondernemers maken gebruik van Social Media.

Maar hoe onderhoud je deze? Het regelmatig plaatsen van interessante, leuke artikelen, foto’s en andere content kan voor ondernemers een tijdrovende klus zijn en vaak ontbreekt het aan tijd en houd je je liever bezig met andere zaken. Uitbesteding van deze vorm van klantenbinding is daarom een tijdbesparende en kostenbesparende strategie.

Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter zijn platformen waarmee je jouw doelgroep op een snelle manier kan bereiken.

Social Media pakketten

Eenmalig

Hierbij plaats ik eenmalig een bericht voor je. Omdat je iets nieuws hebt of omdat je geen tijd hebt. Stuur een appje naar 06-51085042 en vertel wat je wil. Vervolgens bedenk ik een passende post en plaats hem. De kosten zijn 15 euro.

Regelmatig

Pakket zichtbaar is het goedkoopste pakket. Deze kost €49,95 per maand. Iedere 2 weken plaats ik content op de door jou gewenste kanalen, bijvoorbeeld Facebook, Instagram, WhatsApp, LinkedIn, YouTube, etc. Ik ken ze allemaal en snap ze ook allemaal. Door met regelmaat, gevarieerde content te posten, zorgt het social media platform ervoor dat jouw account in ieder geval zichtbaar blijft.

Zichtbaar

Dit pakket zit op €199 per maand. Iedere week plaats ik drie keer gevarieerde en interessante content. Dit doe ik samen met jou. Hierbij gaat het er vooral om dat je via social mediakanalen laat zien dat jij wat te melden hebt en ben je vaker zichtbaar in de tijdlijn van fans. Ik word net als jij beheerder van je platforms. Je mag ook zelf content aanleveren, dan plakken wij dat ertussen. Een uitbreiding van dit pakket is mogelijk met reageren voor jou op de posts. Dit houdt in dat reacties en vragen die er komen op de posts, door mij beantwoord worden. Wordt het te specifiek of is een reactie speciaal voor jou, dan zet ik het direct door naar jou door. Uiteraard hanteer ik discretie. De kosten incl. de uitbreiding is €249 per maand.

Maatwerk

Ook is het mogelijk een social media strategie te bieden, een pakket op maat en gericht op wat jij wil bereiken met jouw social media platforms. Wil je veel fans? Wil je veel bereik? Wil je dat bezoekers/lezers naar je website doorgezet moeten worden? In een eerste gesprek bepalen we samen wie jij bent, wat je bedrijf doet en wie je wil bereiken? Vervolgens komt er een plan uit. In dit plan staat de social media strategie. Dit maatwerkproduct is verkrijgbaar voor €349.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op

E-mail: info@tekstbureau-buurma.nl